Idégrundlag og mission

MISSION: Vi vil til Bevtoft og omegn udbyde kvalitetsprodukter indenfor fødevarer og nonfood, der lever op til tidens trend og kvalitetskrav.

VISION: Vi vil både sælge produkter til den daglige husholdning og produkter, som ikke er på det danske marked. Varerne giver kunderne en positiv oplevelse af høj kvalitet. Vores dialog med kunden skal give input til nye tiltag og muligheder. Det lokale marked vil være platformen for at udvide til resten af Danmark.

STRATEGI: Vi skal have den rigtige vare på det rigtige tidspunkt til den rigtige pris ved at være på forkant med den generelle udvikling. Salgspladsen er den fysiske butik og online, hvor det skal være nemt og overskueligt at orientere sig. Kvaliteten skal leve op til de højeste gældende regler indenfor EU og Danmark.

VÆRDIER: Kunden skal opleve et højt serviceniveau i butik og online, hvor alle online-henvendelse skal besvares hurtigst muligt. Produkterne skal leve op til tidens trend og kvaliteter. Priserne skal være konkurrencedygtige inden for hver produkts salgsområde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *